Käytännön informaatio

Larpin aikataulu (ALUSTAVA!) :

Pelinjohto saapuu pelipaikalle jo perjantai iltana, jolloin pelaajienkin on mahdollista paikalle tulla. Ilmoitathan tulostasi etukäteen.

Hoitakaa kyytinne ajoissa ja jos tulee ongelmia, infotkaa pelinjohtoa jo reilusti ennen pelipäivää!

Perjantai 14.9.

n. 18.00 Pelinjohto saapuu Rösköön. Tämän jälkeen pelaajien on mahdollista saapua paikalle, ja auttaa halutessaan paikan proppaamisessa.

Lauantai 15.9.

14.0    Kaikki pelaajat viimeistään pelipaikalla, mielellään jo proppautuneena.

15.00 Alkubrief.

16.00 Peli alkaa.

n. 22.00 (+/- 2h) Peli päättyy. (Jos päättyy)

Loppubriefiä, saunomista, sekä yleistä ”hassuttelua”.

Nukkumiseenkin löytyy mahdollisuus. 🙂

Poistuminen sunnuntaina 16.9 päivällä, mielellään puoleen päivään mennessä. Olisi oikein toivottavaa että kaikki auttaisivat loppusiivouksessa.

Kaikille riittää katto pään päälle, rakennuksia Röskössä on yhteensä kymmenisen kappaletta. Tosin sänkyjä ei riitä kaikille, eli varautukaa sen mukaan.

Pelimaksu 15 euroa, maksetaan tilille, joka ilmoitetaan pelaajille myöhemmin. Maksun jälkeen saat hahmosi. Pelimaksuun sisältyy itse peli, ruoka (ingame ateria sekä jotain aamupalaa), sekä majoitusmahdollisuus Röskössä.

Peli pelataan säällä kuin säällä, joten varaudu sen mukaan. Lämpimän vaatetuksen ja hahmon varusteiden lisäksi tarvitset mukaasi myös yöpymisvarusteet, hygieniatarvikkeet, ruokaa omiin tarpeisiisi, sekä tietysti hahmon!

(Etenkin naisille tiedoksi että sisävessat ja suihkukin löytyy, luksusta!)

Jos joudut jostain syystä perumaan tulosi peliin, ilmoita siitä viimeistään 2 VIIKKOA ENNEN peliä. Tämän jälkeen peruneille henkilöille ei pelimaksuja enää palauteta.

Pelipaikalla on mukana myös Merri koira, joka on todella kiltti. Jos olet kovin allerginen, nuku jossain muualla kuin päärakennuksessa, sillä Merri majoittuu siellä pelinjohdon huoneessa.